Nyheter [och lite tidig jul]

Torsdag betyder nyheter hos H&M, och idag var det en hel del roligt inför hösten / vintern 2013. Här är några av mina favoriter:

 

Jag vet inte om jag skrivit om det tidigare kanske, men det är så att jag kan inte tvätta. Det blir sällan bra. Här hemma är det jag som krymper tvätt och missfärgar lakan mm. Johan å andra sidan har örnkoll i tvättstugan. Hur som haver så hade jag en jättefin ullkofta tidigare som jag fick för mig att tvätta en kväll i september förra året. På 40 grader med lite centrifug på det. Häpp! Jag har önskat mig en ny sedan dess men det är lite svårt med ull som bekant, det kan stickas något förfärligt om det vill sig illa. De nya hos H&M är jättefina så de skulle jag gärna prova med en t-shirt under för att se om de kliar, men de säljs bara på nätet just nu tyvärr.  

 

Andra roliga nyheter var dessa handskar i skinn till fantastiskt pris. Halsduk med leomotiv och denna stickade kofta i alla höstens färger.

 

Ok, ja det är kanske en smula tidigt att börja fundera på vad man vill ha på sig till jul. Men när jag såg denna klänning och kjol så blev jag sugen att hänga dem långt in i garderoben tills det vankas glöggmys, lucia och julafton. Skulle sannerligen lösa den där klädkrisen som så ofta dyker upp den 23: december annars. Jag börjar med att prova. Nu blir det tyst om julen ett tag till här, lovar ;). 

 

Kollektionen All for Children är nog den mest ombloggade nyheten idag, och det med all rätt. Galet fint! En pralin till hittar ni här!

signature

3 comments

  1. Hej!Åh, fint, kjolen! Och härlig kofta! Får jag vara så fräck och fråga om din zebra-klänning, det står i beskrivningen att den är knälång, på den superlånga modellen är den dock rätt kort, får jag lov och fråga hur den är på dig? Är i valet och kvalet :-)..Trevlig helg!

  2. Johanna: Vi får kika närmare på kjolen och lägga pannan i djupa väck :).Tette: på mig som är ca 164 cm lång går den ganska precis ner till knät i strl m. Den är ganska vid i storleken så tvekar du mellan två storlekar ta den mindre. Lycka till :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *