Hårfin

 

Weronica skrev igår om att hon startat upp sitt pinnande Pinterest igen efter ett litet uppehåll. Själv har jag hållit mig från att starta upp ett konto och börja samla på mig bilder (där också) då jag känner med mig att jag kan bli sittande och annat blir lidande. MEN med det sagt så har jag smygit in på Pinterest lite då och då och sökt frisyrinspiration, och denna ovan är min nya favoritdo i höst. Här hittar ni hela bildserien om ni vill prova själva. 

 

Fin torsdag till er!

signature

One comment

  1. Weronica skrev igår om att hon startat upp sitt pinnande på Pinterest igen efter ett litet uppehåll. Själv har jag hållit mig från att starta upp ett konto och börja samla på mig bilder (där också) då jag känner med mig att jag kan bli sittande och annat blir lidande. MEN med det sagt så har jag smygit in på Pinterest lite då och då och sökt frisyrinspiration, och denna ovan är min nya favoritdo i höst. Här hittar ni hela bildserien om ni vill prova själva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *