Inspiration: Halloween

Jag har några kompisar som älskar Halloween mest av alla högtider på året. Redan i mitten på sommaren börjar de planera hur det ska bli den där helgen i slutet på oktober. Sen skrider de till verket och pysslar och planerar i massor. Personligen är jag inte alls så passionerad när det kommer till just Halloween, detta till Astrids stora förtret. Men jag gillar stora pumpor, något roligt bakat med skrämmande tema och så lite pynt. Men bara lite pynt!

 

 

Jag försöker dock ge mig på ett nytt projekt i mindre skala varje år, men helt lätt är det inte att komma på nya idéer hur stora eller små de än må vara till denna helg. Så vad gör man då? Tja, man kan till exempel söka inspiration i Williams Sonomas* katalog, Pottery Barn kids*eller Pottery Barns* egna. Hittar man inte det man söker där, finns det garanterat något på Marta Stewarts specialsajt i ämnet! Det finns också en hel del klipp på Youtube också med Martha och en massa andra Halloween fans.

Jag har i alla fall laddat upp en aning inför årets firande och det med lite kusligt strössel, men vad det blir av det sedan det får vi se :).

 

* Klicka på den tidningen ni vill läsa.

signature

2 comments

  1. Pottery Barn kids*eller Pottery Barns* egna. Hittar man inte det man söker där, finns det garanterat något på Marta Stewarts specialsajt i ämnet! Det finns också en hel del klipp på Youtube också med Martha och en massa andra Halloween fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *