Önskelista

Hösten är här på riktigt nu säger det på nyheterna denna morgon, så vad passar bättre än en önskelista i höstens tecken!

 

1. Söt blus med lång ärm från H&M. 2. Jumbokopp till höstens te. 3. Behövs kanske inte idag, men vi hoppas på måga fler soliga dagar i höst! 4. Tjusiga handskar från MQ. 5Ljuslykta medium från Tine K. 6. Kombon te och rostat bröd är höstfrukost för mig. 7. Axelväska för de dagar då den stora bagen får stanna hemma. 

Fin tisdag till Er alla!

signature

4 comments

  1. Nilla: Tack snälla! Ja, den är så fin den koppen. Men lite tur en dag i ett skåp nära.Det samma!Sara: Tack snälla :).annelie _ua: Visst är hösten härlig på många sätt, gäller att njuta den nu i stora djupa andetag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *