W.E

 

Ända sedan jag läste första gången om Madonnas filmprojekt W.E så har jag varit nyfiken och velat se det färdiga resultatet. Dels för att kärlekshistorien mellan Wallis Simpson och Edward VIII alltid fascinerat mig, men även för att scenogafin på bilderna som släpptes var så makalöst vackra.

 

Men så hade filmen premiär och det skrevs spaltmeter om Madonnas nya fiasko i pressen och mitt intresse svalnade snabbt. Men så igår så dök W.E upp i listan med filmer på Filmnet.se och jag tänkte att man kan ju alltid stänga av om den är så där kass som man hört. Men grejen är den, och jag vet inte om det var just för att jag hade så låga förväntningar, men jag tyckte den var otroligt vacker. Jag såg hela filmen i ett svep och ville ha mer. Det är ett gott betyg tycker jag! Lite mer fick jag idag i form av denna dokumentär om filmen, rekommenderas även den.

 

W.E = Wallis & Edward. Men även om det var just för dessa tu som jag först ville se filmen så tyckte jag även mycket om den fiktiva karaktären  Wally Winthrop spelad av Abbie Cornish.

Ett filmtips till en regning dag!

signature

3 comments

  1. Jag tyckte filmen var fantastisk på alla sätt. Det känns som att pressen älskar att skriva ner Madonna oavsett vad hon gör..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *