Baddräkt

 

 

Snart är det med lite tur läge för stranden, och då gärna i en passande baddräkt. Svår nöt att knäcka. är det inte för litet här, så är det för stort där. Osv. Jag är allt annat än bekväm i dessa plagg egentligen, men att avstå från att bada är inte ett alternativ heller så det är bara att bita ihop. Vackra Miranda Kerr fotades härom dagen i baddräkt och jag hoppas innerligt att hon känner sig precis så där snygg och säker som hon utstrålar!

 

Jag köpte en riktigt fin baddräkt förra året på Twillfit, men överdelen fungerade inte alls när den blev blöt tyvärr så det var bara att leta vidare denna vår efter en ny passande. Och nu har jag den! Jag var inte alls på jakt efter en baddräkt än, men plötsligt så hängde den bara där. Det blev en svart och vit i lite vintagestil från åhléns. Och den sitter jättebra. Lyckans flax!

 

 

Jag måste säga att det fanns mycket fint och prisvärt just på badavdelningen på åhlens i år (inte sponsrad, bara min egna åsikt :). 1. Hattar som sagt, vi älskar dem! 2. Förlåtande bikinitrosa. 3. Solglasögon, jag gillar dem stora och svarta. 4. Badlinne, för bad eller promenad på stranden. 5. Sandaler signerade Wera. 6. Sist men inte minst, shortsen som jag köpte som komplement till baddräkten.

Fin fredag!

signature

4 comments

  1. Måste bara säga att jag älskar dina sådan här inspirationsinlägg. Alltid lika roligt och inspirerande :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *