Sommar

Så var det då vardag igen efter fyra fina lediga dagar. Men även om det är härligt att vara ledig med familjen så är det skönt med vardagen som följer. Jag hoppade inte i shortsen denna  helg, men shortsen och koftan nedan har jag i garderoben redan redo, nu väntar jag bara på solen :).

 

1. Kofta/Vila. 2. Blus/H&M. 3. Solglasögon/Gina Tricot. 4. Scarf/Lindex. 5. Skärp/Gina Tricot. 6. Ballerinaskor/Scorett. 7. Shorts/Lindex (så sköna). 8. Väska/Zara.

 

Det är bara att erkänna att vårens Lindex kanpanj med Penélope Cruz har inte lockat lika mycket som förra årets med Gwyneth, osäker på varför men så är det. Men idag hittade jag en favorit ur kollektionens tredje släpp, Summer Fiesta som finns i butik från 22 maj. Jag är mycket svag för långa klänningar och kombinationen vitt & blått så denna måste jag ta mig en titt på när den kommer. Det är tyvärr lite för ofta som dessa klänningar är lite för urringad för min smak, men hoppas på tur denna gång!

 

Fin måndag till Er!

signature

2 comments

  1. Hej Hej!Ville bara berätta att Holly & Whyte kampanj börjar först nästa vecka "summer fiesta" som t.ex bilden du har ovan. Tidigare kampanjer med Penelope Cruz har inte varit Holly dvs modern preppy stil…* stolt som jag är eftersom jag varit med och designat Holly & Whyte för LindexKram

  2. Bella: Det förklarar ju saker och ting, Tack! Nu har jag örnkoll. Holly & Whyte, gillar jag massor och har flera av plaggen redan, och fler blir det säkerligen! Ett jättelyft för Lindex, mycket bra jobbat :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *