The donut

 

Jag är mycket förtjust i dessa donuts som säljs för en billig slant hos bland annat H&M. Den tar bara några minuter att få till och ser mycket klassisk och fint ut. Passar lika bra till vardag som fest tycker jag. Det var dagens fusk men jag återkommer med ett till imorgon :).

 

Här hittar ni ett klipp på hur man sätter dit donuten (jag använder dock inget nät).

 

Fotografi: Johan – En mammas dag

signature

10 comments

  1. Snyggt! Det ska jag testa, på mig och två av döttrarna. Lillan har för kort hår ännu…Är det blusen i förra inlägget? Hittar den inte på deras hemsida.

  2. Nilla: Ni gör så fina frisyrer på dottern har jag sett, så absolut prova denna också :).estcoastmom i Madrid: Go for it :).Kattisa: Det är blusen ja, hittade den inte heller på deras sida (detta var en pressbild), men i butiken i Gävle fanns flera så den finns säkerligen i fler butiker. Den är härligt tantig :).

  3. Kattisa: Eller så mejla dem och hör om de kan skicka den till dig, blusen heter Agatha blouse och kostar 249 kr. Den är normal i storleken, jag har normalt M och den funkade även här :).

  4. Vackert och vacker du är! Ska också pröva på min dotter – själv har jag lagt långt hår på hyllan (ett tag framöver iafl). Så glad över att få ta del av dina inlägg igen.

  5. Emma: Det är inte avancerat, speciellt inte om man har lite längre hår. Lycka till!Anna: Tack snälla du!Nilla: Så fin hon blev dottern, tänk om man hade det håret! Vackert är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *