Önskelista – Sep

Vilken härlig dag det var igår, solen strålade och temeraturen på eftermiddagen var en bra bit över 20 – sträcket. Att det sedan blev svart på himelen och regnet vräkte ner en stund, det glömmer vi fort och firar solen med en önskelista för september.

 

 

1. En fin anteckningsbok med papper tillverkat av sten (repap) men med en silkeslen känsla. 2. Knyt & blommor, det står Helena på den här blusen! 3. Spratteldocka till mamma (och pappa). 4. Lite större kuvertväska med plats för den lilla datorn, eller Ipaden. 5. Dots till väggen i sovrummet. 6. Ostindia Floris dricker jag gärna te ur i höst. 7. Estrids ljusstake kulan som hon designade med fin omtanke. 8. Tryck med attityd, Foxy lady!

 

 

9. Det fantastiskt fina trycket Non je ne regrette rien har nu kommit i en ljus upplaga. Lite mindre drastisk än den med svart bakgrund, men jag gillar´t!

 

En riktigt fin tisdag till er alla! 

 

(Jodå, nu är jag igång. Första passet – Chek!)

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *