Första passet

Ok, solen sken och jag joggade/sprang bara två minnuter mellan PW:en. Men det var kul och jag är riktigt glad över att jag är på gång nu. Men som sagt, det var gynnsamt igår och det kommer komma sämre dagar. Astrid skrattade gott åt att mamma "sprungit" två min, men jag tänker att det är bättre att gå ut lågt och öka istället för att köra slut på sig innan man ens börjat :).

 

 

signature

7 comments

  1. Heja! Vad vi är bra!Jag vände i hallen när jag kom hem och gjorde min lilla runda. Hann inte ens fundera på när eller om eller hur! Fast berätta inte för Astrid hur långsamt jag springer. Eller att det nog inte ens blir 2 minuters intervaller!

  2. Lotta: Att vi är ja :).Jag tror mycket på det där att man bara gör´t, man drar iväg när man ändå är i farten. Sätter jag mig i soffan blir jag nog kvar. Ang tiden som man faktiskt joggar så här i början får bli den tid det blir. Orkar man och det är roligt så kör. Annars går man lite till bara. Så heja heja!Nu drar jag iväg på sväng två :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *