Musik

 

Tidigare har jag lyssnat på böcker när jag gått mina snabba promenader, men det känns som att det behövs lite mer krut nu. Hade några låtar i mobilen och jäklar så bra man gick och sprang till Rihanna! Imorgon ska jag göra en springlista. Häpp!

signature

4 comments

  1. Oh, skulle jag också behöva. Precis som du har jag lyssnat på böcker, men i brist på någon riktigt bra bok har jag tagit till olika radioappar. Morgonprogrammen på de flesta är helt OK, men har inte hittat något riktigt kul program för kvällsrundor. Så vill du dela med dig?/Lotta

  2. Lotta: Sorry för sent svar, blev galet förkyld i helgen :(. Jag har inte knåpat ihop min lista än, men när det är klar så ska du absolut få ta del av den :).

  3. Måste bidra med en låt jag sprang på ;-) under dagens morgonrunda. Oanad, men perfekt! Sylvia Vrethammar "’C’est la vie’ säger Siwan". Eller i original "You never can tell" med Chuck Berry. De flest känner igen den från dansscenen i Pulp Fiction. Perfekt gung för en PW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *