Svt Play

Jag är så innerligt glad för Svt Play, jag hänger där ofta på kvällarna. Jag har har så svårt att hänga med i serier som går på kanaler där det är reklam med ca 12 minuter mellan. 

 

 

De här är några pärlor som jag tittar på just nu, har ni inte sett dem så skynda innan de försvinner!

 

1. Modellagenturen (Pågår)

2. Titanic (sista chansen för första avsnittet 29 april)

3. Född 2010 (Sista chansen är 17 maj)

4. Livet på landet (Sista chansen 26 april)

5. Så levede de lyckliga (Avsnitt 3-8)

 

Men så har vi Tv4 premium också, dvs betalvarianten av T4 Play. Man slipper reklam och man får tillgång till vissa serier under lång tid. Jag brukar roa mig med bla dessa: Leilas alla serier, nu speciellt den på landet. Bygglov och så den absoluta favoriten Tori & Dean. Sista tipsen får bli Lyxhem till salu (Danska hus) och Cupcake Girls, men där måste man ha tid över. Man fastnar snabbt i vackra hus och muffins :).

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *