Sommardröm till salu

 

Fotbollsfrun skrev igår ett kort inlägg med texten, Hitta ett fel. Det går inte och så följde länken till detta underbara fritidshus som jag minns så väl när det var med i Lantliv för några år sedan. Jag föll som en fura för detta vackra kök då, och måste säga att jag fortfarande tycker mycket om det. Mattan är ju underbar bara den. Det var dock första gången jag såg resten av huset men det är så klart en sommardröm rakt igenom!

 

 

Fritidshuset ligger i Mormorsviken på St. Timrarö och är ett nybygge på 130 kvm i äldre stil. Huset visas bara vid privata visningar och säljs fullt möblerat (enligt lista). Personligen får jag nöja mig de inspirerande bilderna, men det är inte fy skam de heller :).

 

Här kan du läsa mer om huset och här hittar du en bildkavalkad!

 

Bilder: behrer.se.

signature

11 comments

  1. Åh, det huset minns jag också. Det tog andan ur mig då och gör det nu också. Det är bara helt perfekt och enda felet är väl egentligen att jag inte äger det och redan sitter där på husets veranda och njuter av ett glas rosé i kvällssolen.

  2. Ja, det huset är helt underbart. Det har även varit med som bakgrund i olika modereportage i Lantliv – och är, om jag inte misstar mig, den superduktiga stylisten Eva Lindhs egna sommarhus…

  3. Underbart, allt är fantastiskt och jag vill ha allt! Det är ju stylisten Eva Lindhs hus, och det konstiga är att det låg ute för ca ett halvår sedan, sen försvann det och har nu kommit tillbaka på mäklarsidan?! Men men, jag har tyvärr inte dom pengarna över, så det blir inget köp nu heller :) Kram Anna

  4. Anna: Jag misstänker att även om detta är ett fantastiskt vackert hus så är det inte helt lättsålt och att man maxar chanserna för en lite snabbare affär om man lägger ut det till försäljning på våren. Inga pengar över här heller, men ack så trevligt det hade varit :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *