Road trip

Idag drar jag till Stockholm över dagen, det var allt för länge sedan sist så när tillfälle ges gäller det att passa på!  Jag har gjort en lista i telefonen med allt jag vill hinna känna och klämma på, men dessa 5 är prioriterade med röd text:

 

 

1. Jag måste besöka Pärlans Konfektyr och väl där inhandla mig en ask kolor, som jag lägtat! 2. House Doctor på Pub är en annan butik jag suktat efter ett tag, idag kommer jag :). 3. På vägen hem ska vi springa in på Ikea i Uppsala, för där har de serien Forsla i ljusblått något varuhuset i Valbo inte säljer. 4. Dessa sandaler som finns hos Zara har jag planerat att prova. 5. Sist men det jag längtar efter mest, ett besök hos Svenskt Tenn där jag ska spana in tesalong och denna väska. Om den gillas så kan jag ha tur att äga en till min födelsedag. Inspektion med andra ord :).

 

Sen hoppas vi besöka Zetas trädgård. Och så ska jag träffa Skridskoänkan Carina för en födelsedagsfika lite i förtid då vi båda fyller samma dag i sköna maj. Bara roliga saker idag med andra ord. 

Fin tisdag till er alla!

signature

14 comments

  1. Den rundan (i princip) gjorde jag för några veckor sedan då jag och syster lyxade oss med en storstadsweekend. Så nöjd! Ha sen superfin utflykt!//Anna

  2. Tänkte tipsa om en jättesöt affär som visserligen ligger i Göteborg, men som även har webbshop: 100 years heter den (http://www.100y.se/), och där finns urgulliga barnkläder i vintagestil.

  3. Replica designer handbags can not only meet the needs of fashion lovers but also can need fashion lovers pay half the price of original ones or even less. Usually replica designer handbags have the very similar design with the original ones and the same high quality as the original ones, meanwhile replica designer handbags can offer people many different choices from styles to colors, so we have a great chance to find our favorite ones, why should we refuse to buy replica designer handbags since they have so many kinds of advantages?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *