Color me Happy 4

Men vilket härligt väder vi har idag! Hela jag blir lycklig! Det firas med en färgglad önskelista på smått och gott som lockar lite extra just nu. I veckan är det också hög tid att börja fila på önskelistan till den lite större födelsedagen som snart är här. Men den är lite klurigare så vi börjar med en fylld med färg:

 

 

 

1. Lite Lovely Silver från Lite Kalabalik, för att jag är Lovely som de skriver :). 2. Ett rosa linne för att bryta av de vita jag annars lätt plockar fram, rosa är dessutom galet fint till denim. 3. Astrid vill ha mer färg i sitt rum och ett sätt vore att sätta en pippi-gul lampa ovanför skrivbordet. 4. Söt notebook med texten We go toghter like milk & cookies, finns hos åhléns för 29 kr. 5. Sannerligen, välkommen solen! Fina vykort från Etsy. 6. Somrigt fodral till mobilen från Oilily/Inreda.com. 7. Denna scarf från åhléns köpte jag faktiskt i helgen, den är stor och härligt runt halsen nu och när det blir dax för badsäsong, ja då hamnar den på höften ;). 8. Sångfågeln Rut av Kay Bojesens. Underbar! 9. Skärbräda av Mini Empire fin finare finast.

 

Bild
 

Mer färgglatt blir det även i eftemiddag när Leila slå upp portarna till sin egen Generale Store. Kl. 15.00 är det äntligen dax! Denna sneakpeak fick mig riktigt riktigt nyfiken, sicken fin logga! Jag missar själva öppnandet tyvärr så jag får ta igen det till kvällen istället. Så jag hoppas på hon som spar hon har och att inte allt fint säljer slut i ett enda stort naffs :).

 

En riktigt fin dag i solen önskar jag er alla fina!

signature

5 comments

  1. Helena! Vad tycker du om Åhléns nya serie med rottingväskor? Ska man satsa på en Palmgren eller är de okej?

  2. Maria: Jag gillar Åhléns prylar jättemycket och berömmer dem ofta för sitt sortiment, men just dessa väskor tyckte jag var mindre lyckade tyvärr. Jag skulle satsa på en äkta Palmgren här. En tidlös pärla för garderoben.annes design: Visst vill man! Härligt är det :).Kram Kram

  3. Superfint collaget, härlig inspiration :) Och visst är det kul med Leilas butik. Har du handlat något?Hoppas du har en fin helg!

  4. Frida: Tack snälla!Jag har inte handlat än, suger lite på karamellen då det sägs komma hem en hel del nytt de närmaste veckorna. Men jag tycker hon lyckats kanonbra, den är otroligt snygg shoppen och dessutom har hon fyllt den med produkter som känns genuint Leila, det är inte så lätt som det låter inte :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *