Repslagaregatan 9 A

Denna lägenhet på Repslagaregatan i Malmö som är till försäljning just nu fick mitt hjärta att slå några extra slag denna fredag. Lägenheten är på 120 kvadrat fördelad på två plan då man byggt om vinden till atelje/sovrum. Tror inte det finns något jag inte gillar i detta hem:

 

 

Här har man utnyttjat rummets yta (eller kanske trappans) maximalt med lite mindre möbler för att skapa en inbjudande hall. Ljusslingor gillar jag som bekant och i helgen så ska jag flytta runt mina lite här hemma. De ska gå från vintrig placering till vårig, dvs inte de får stå tillbaka lite. 

 

 

Matrum och vardagsrum i fil. Jag mycket om denna bild. Den lilla hörnan under trappan, den röda byrån och den gröna filten. Tittgodis!

 

 

Köket är inte så stort men rymmer allt man kan önska i alla fall. Sånt som en frukosthörna, härlig spis och ett skafferi. Ett bra tips är att utnyttja små ytor som inte har någon riktig funktion till brickor och annat löst som man vill ha nära. Som de gjort här.

 

 

Barnrummet är även det galet fint så klart med sitt rosa golv, vintage möbler och snygg belysning. 

 

 

Badrummet är stilrent och enkelt. Ganska litet även det, men innehåller allt man kan önska (Inkl dusch). Färgkombinationen på golvet med klinkers i svart, vitt och grönt är faktiskt något vi funderar på då det visat sig att det marockanska kaklet som vi först tänkt inte fungerar i det rummet. Kul att se det på bild!

 

 

Sovrummet ligger en trappa upp där det tidigare var vind. Den inbyggda hyllan som är fylld med askar och skrin samt kimmonon på väggen sitter som en smäck!

 

 

Aslutningsvis arbetsplatsen i ateljen och jag kan inte annat än att gilla här med! Personliga hem är vackra hem så är det bara :).

 

 

Här hittar du alla bilder från lägenheten!

 

 

signature

2 comments

  1. Kolla in huset på Kapellvägen 9 i Fagersta, Västmanland. Där skulle jag lätt kunna tänka mig att bo! Och vilket pris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *