7 november

Det drar ihop sig till födelsedag och dottern önskar sig som vanligt en av varje. Det har  hon förmodligen ärvt av sin mor ;). Denna dag var det en räv i form av en kudde som delade högsta önskan med ett Nintendo 3DS. 

Jag har funderat och klurat på vad jag ska göra av min dagbok, jag gillar grundidén med den och vill gärna använda den mer. Så för att komma igång igen så är tanken att det bli ett kort från vardagen varje dag. Oredigerat och snabbt. Det hinner jag. 365 minnen på ett år. Nu jäklar kör vi :).

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 november

Vi börjar veckan med lite finfika till för idag är det kladdkakans dag, och det vill jag absolut inte inte missa :). Idag tänkte jag att vi skulle prova denna med lite minkross på toppen, det känns som en ny favorit till advent. 

 

Tänk så fort ett höstlov springer förbi. Vi hade lätt kunnat fortsätta lova oss några dagar till ;).

 

(Nu börjar jag även om här för den som vill hänga med)

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *