Årets kula

Idag är det 46 dagar kvar till julafton, och nedräkningen har börjat så smått här hemma. Till vår stora lycka så växer amaryllislöken så det knakar, men det talar vi tyst om …. (Heja!) Det andra juliga som hänt här hemma är att årets nya julgranskula inte är en kula utan en brevpress. Japp, då vi har så liten plats för gran så blir det en liten en numera som inte har plats med lika mycket pynt. Så vi saktar ner lite i år och köpte en fin brevpress som uppmuntrar till en fredlig jul för alla och en var istället. Finns i två olika varianter hos åhléns för 89 :-. 

 

När jag tittar på bilden ser brevpressen ut att vara i storleksordningen kylskåpsmagnet, men det stämmer inte. Den är en handfull precis som de övriga ;).

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Postadress Torslanda: Visst är det kul med brevpressar! Håller en tumme för att du hittar en fin på Åhléns :).\n\nMrs. b: Ja visst var det ett helt ok pris!\n\nAnneli: Absolut, på julen ska man vara lite extra mån om varandra :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *