Vi laddar för påsk

Igår kväll städade jag köket noga. Torkade, diskade och bytte plats på prylar samt la det som sällan används i en kartong. Det vankas kök direkt efter påsk och jag blir lycklig av blotta tanken. Men innan vi är där så laddar vi för en fin påsk:

Vi laddar för påsk 1

Jag hittade inte koftan hos Gina Tricot och klänningen hos Lindex fanns inte i min storlek. Men jag kom hem med denna blommiga pralin från Indiska istället :). Jättemjuk och sitter fint. Jag tycker också mycket om detaljen att de rosa blommorna blir gula nere vid kanten. En keeper.

Vi laddar för påsk 2

Plantagen lockar med två buntar påskliljor för 50 kr just nu. De blir otroligt fina och citrongula när de slår ut. Jag tänker mig en påsklilja lite mer som en “klockig” blomma, men denna variant är inte fy skam den heller :).

Vi laddar för påsk 3

Lyckan är att bli några för många kring bordet. Insåg igår att vi inte har äggkoppar så det räcker i påsk, men på nåder och med löfte om att hon får tillbaka dem så fick jag låna Astrids lattekoppar från Ikea. Man tackar!Nu ska jag fortsätta med fixandet här hemma och just nu fixar jag absolut bäst till Pink. Stark video, underbar låt ?.Hoppas ni alla får en fin dag i solen!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. en otroligt vacker klänning..jag gillar också Indiska, de har mycket snyggt :)..påskliljorna var helt otroligt vackra, häftigt med en annan form :)kram Åsa

  2. Hurra för Astrid (o hennes mamma) – nu ska jag köpa lattekopparna på barnavdelningen o ha som äggkoppar :-D !!!

  3. Alla: Tack så mycket för fina kommentarer. Hoppas ni får en finfin påsk, vem vet kanske i en söt klänning och med ägg i lattekoppar :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *