Vårigt

Det blev en lång helg denna gång. En trist fökylning i botten som sedan kryddades med pollen. Däckad. Men med lite tid och medicin så är jag åter på benen. Vi har påsklov, solen skiner och idag väntar en tur på stan. Man tackar! Blanda annat lockar en viss kofta:

Påskoutfit

1. Jag har en jättebra plånbok, men jag skulle behöva en liten för de små slantarna också. Denna kommer från Zara. 2. Här är koftan som jag ska kika på, ljuvligt Jackie O söt. 3. Vita linnen kan man inte få för många. Prisvärt med liten krage från H&M. 4. Jeans från samma ställe. 5. Matchande skärp tll koftan med en knapp som påminner om en pärla. 6. Denna har jag på mig i detta nu, stor och maffig som få. Finns hos Glitter för ca en hundring. 7. Enkel svart ballerina från Nilson, ska provas idag. 8. En av vårens favoritväskor för mig. Hoppas på snäll påskhare här :). 9. Vit tygsko från Tommy Hilfiger ger våriga vibbar. Provas även den!

En finfin start på påskveckan önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

4 comments

  1. maja-Style: Får man bara allergin under kontroll så funkar det finemang :). Ingen kofta tyvärr, får leta vidare där.KramSofia A: Tack :).Barfotsgatan: Tack så mycket :). Mmm, hos Gina Tricot brukar jag köpa ringar men mycket sällan kläder. Men då jag är otroligt nyfiken på koftan så får jag chans att spana på deras övriga utbud i väntan på ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *