Stenstorp

Tallrikshylla

Jag gillar charmen med tallrikshyllor och har gjort så länge. Men de jag hittat tidigare har varit både lite för stora och lite för dyra. Så därför är jag lite extra glad över nyheten Stenstorp hos Ikea, inte jättestor och till ett finfint pris. Lycka! I sitt förra rum hade Astrid en bokhylla upp efter väggen och det var jättepraktiskt när hon var mindre, nu är tanken att hon ska få denna för att få upp dem ovanför sängen. Och när dottern inte vill ha en bok/tallrikshylla i sitt rum längre. Ja, då tar jag över och fyller den med kokböcker :). Dagens favorit!

Bild:Ikea.com/se med fix av mig.

signature

12 comments

  1. Hej!Glöm inte tävlingen ”har du Sveriges modigaste modeblogg” som pågår fram tills den 17 april där du kan vinna en resa för två till New York! Om du inte vill styla en dagens outfit så anmäl dig till Glädjebudet där du kan skicka ett valfritt par Crocs från webshopen till en vän via en motivering. Crocs är så mycket mer än foppatoffeln, gå in på http://www.crocs.se och se efter själv!Och kom ihåg, detta är kanske något dina läsare vill delta i? Tävlingen är uppbyggd på så sätt att man lägger upp sitt bidrag med sin bloggadress och på så sätt kan du även sprida din egen blogg. Bra va?!Lycka till och sprid lite glädje med Crocs!

  2. Har ganska nyss hittat hit och är överförtjust!
    Undrar om du vet var man kan hitta liknande bokhylla som den Astrid hade tidigare? Smala långa?

    Marie: Så roligt! Tack & välkommen :). Den är köpt för 6-7 år sedan och kommer från Parvel Design och jag vet faktiskt inte om de tillverkas längre. Men det fanns en bredare hylla till salu rätt så länge så kolla på blocket, det kan tänkas att en liknande dyker upp.Lycka till!

  3. Tack för tipset! Har länge varit sugen på en sån till dotterns rum, men bara hittat loppisvarianter i fel storlek eller för “krusidulliga” i formen. Den här ser kanonfin ut! Ja, det gäller nog att lyssna på Carina, den lär väl ta slut snabbt. Trevlig helg! Det är fredag! fredag! fredag! :-)

  4. Ja vilken fin! Har letat flera år på loppisar utan att hitta (medans mina kompisar hittat på tex vinden hos föräldrarna och så..), så det kanske får bli Ikea-varianten!Tack för tipset!Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *