Påsk 2011

Påsken är sen i år har Astrid upplyst oss om flitigt sedan sportlovet. Visst vi har fått vänta, men det ser ut att belönas med fint varmt väder. I helgen ska vi så lite gräsfrön till påskkycklingarna och mamman ska stämma av det sista med Påskharen. Påskpynt är det ont om här hemma, men några guldkorn har vi.

Påsken 2011

1. Eller har och har, dessa påskägg från Maileg har vi officiellt inte förens Påskharen varit på besök ;). 2. Påskägget från Village är inne på fjärde påsken nu om jag inte räknat fel.  3. Förra året inhandlades denna illsöta Jelly Mould från Cox and Cox och nu har jag hittat jello med körsbärssmak som vi ska prova. Lite läskigt. Lite coolt. 4. Favoritkaninerna från Cosas står redan på köksbordet och väntar. Vi har Little Bunny men de finns även i modell Big Bunny. 5. En trevlig present att ta med sig till värdinnan i påsk är dessa gelétoppar från Stockholms konfektyr fabrik. Vi har provat Geléhallon och Krusbär & Smultron. Goda och snyggt förpackade, lägg till en bukett blommor och saken är klar. (Vi köpte våra på Åhléns) 6. Hängen till påskriset från Malieg, söta som få. 7. Fler hängen, dessa inhandlade förra året och kommer från Lisbeth Dahl. Lite påskris, gula tulpaner i vas samt blomsterlökar i blomkrukorna så har vi vår påsk klar där.

Påsk 2011

Godiset är det viktigaste för Astrid så klart, men för mig är det maten. Redan nu har jag matlistan i det närmaste klar. Förutom Elle Mat & Vin som var helt galet bra denna gång (också) så gillade jag även Lantliv mat & vin samt Laga Lätts påsknummer. Nummer att spara alla tre!Kom igen nu påsken, Vi väntar ju på Dig!Fotografi: Helena – En mammas dag. Tidningar från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Här hemma är det också dåligt med påskfynt, men kaninerna från Cosas måste jag titta närmare på och kanske klicka hem :)

  2. Mrs A: De är jättefina, men jag inser att jag ju inte har någon gul …. Hm, det kanske jag måste ta tag i. Gult är ju trots allt påskens färg :).

    Nilla: Tack :).

  3. Inspirerande! Jag gillar mönstret som det påskfina ligger på, är det en duk? som finns att få tag på ngnstans?

  4. Sofia: Sakerna ligger på en handduk från GreenGate tror att det finns som duk och lösmeter också. Kika hos Elsas hem, det är där jag köpt min.

  5. Älskar Lantliv mat och vin, jag har lagat hur mycket som helst ur de tidningarna. Denna gång blev jag sugen på att prova parmesankorgarna, verkar mumisgt.Kram.

  6. Odd brown bird: Ja de såg jag också och tänkte att jag ska prova snarast. Kanske redan i helgen! Jättefin tidning är det!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *