Mjukmedel

För någon vecka sedan fick vi prova två nya mjukmedel från Comfort. Men då det varit lite si och så med tvättstugan så är det först nu som vi provat dem på riktigt. Den ena varianten (rosa) doftade lite för mycket godis för att gå hem hos mig, men denna med blåklocka och bergamot tyckte jag mycket om.

Mjukmedel

Förutom att använda mjukmedel till tvätten brukar jag också använda det för att försöka minska damm här hemma. Till exempel blandar jag lite vatten med några droppar mjukmedel som jag sedan sprayar på en trasa. Sen torkar jag tv:n med denna kombo och det håller faktiskt dammet borta längre än utan. Som allrengöring blandar jag vatten med rengöringsmedel (utan parfym) och lite mjukmedel i flaskor med spraypump. Funkar perfekt! Det blir rent, lite mindre dammigt och jag kan variera doft samt styrka efter humör :). Det viktiga att komma ihåg är att inte blanda i för mycket mjukmedel för då får det man sprayar på en typ av hinna och det är ju inte så kul. Det var dagens lilla husmorstips!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Aldrig fel med några husmorstips ! . Har du ett för bläck-penne-streck på soffdynor!Med småfolk i huset gäller det att placera pennorna utom räckhåll!Ny doftkombo måste testas.Carina

  2. Tack för tipset! Husmorstips är alltid bra att ta till för att underlätta vardagen, denna hade jag då inte hört innan.Ha det bäst! Åse

  3. Tänka sig att en comfort förpackning kan se ut som fotokonst. Verkligen snyggt stileben.. Vårig och andas rent… Japp jag vart glad.. Tackhttp://divasboning.blogspot.com/

  4. Är det sant? I så fall är det ju helt klart bästa tipset!Har en svart byrå i sovrummet som fullkomligt suger åt sig damm vilket gör att man får gå där och torka var eviga dag! Om det ändå vore så att jag bara behövde torka varannan så hade det gjort mig lycklig!Tack!

  5. Alla: Jag tycker att det funkar jättebra, nu hoppas jag att det blir samma fina resultat för er :). Lisa & Helena: Tack snälla!Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *