På plats

På väggen

Det har varit mycket prat om div tavlor på bloggen ett tag nu, och här kommer en tavla till. I höstas såg jag denna affisch i ett nummer av Family Living, gillade och köpte. Men sen blev det stopp. Den har stått på golvet i arbetsrummet ihoprullad i väntan på en passande ram. Men idag tog nyfikenheten över och jag provar nu på att ha den på väggen i ramen där trollsländan hängt tidigare. Jag har med andra ord kommit halvvägs. Till veckan lämnar jag in den för ramning. Tycker den gör sig mycket fint där på väggen. Den tar inte över rummet, men om man går nära får man en guidad tour of Manhattan. Inte illa! (Såg att det finns en uppföljare till denna affisch också, gillar!)Nu ska jag ta tag i menbaragördetnudå grej två. Lämna in kläder och leksaker hos Erikshjälpen. Med lite tur kommer jag hem med något litet roligt också. Brukar bli så ;).Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

11 comments

  1. Johanna: Tackar så mycket :).Det samma!LiseLotte: Undrar varför det är så? Skumt det där, men nu ska det bli ändring minsann ;).Tant Johanna: Jag mejlade David som formgivit den och frågade om jag fick köpa en. Och det fick jag. Så mejla honom så hjälper han dig. Jag såg att den variant som finns nu har en liten flagga också. Fint!http://www.dehrenstrahle.com/work/GD0909/1.htmlLycka till!Kram

  2. Hej!Vilken fin tavla, eller båda de NY tavlorna är fina, får man fråga vad du fick betala för den du skickade efter? MVH

  3. Vardagstugg: Håller med :).Trevlig onsdag!Jessica: Jag är mycket sugen på den nya också. Jättefin! Jag betalade 430 kr för den och då var frakten inkluderad i det priset.

  4. Nydelig trykk!!! Jeg ble storfortjust i New York når vi var der for 4 år siden, jeg lengter tilbake og etter å se mer. Manhattan er en spennende øy og vel verdt å ha i glass og ramme :)

  5. Koselig: Jag skulle också gärna vilja åka dit en dag. Tills dess får jag plugga på alla ställen som måste ses när jag väl är där :).Jessica: Ja, jag tyckte så jag med :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *