Happy

Topp från H&M

När jag var en sväng på H&M i förra veckan så passade jag på att köpa denna glada topp. – Haha, Du ser ut som en isglass mamma! Man tackar :). Toppen har trekvartslånga ärmar, är i stans gladaste färger och i 100 % bomull. Prislappen på 99 kr gör den till ett vårigt fynd. En topp och en klänning finns i samma utförande. Jag funderar på klänningen.

signature

13 comments

  1. Ellen: Absolut, jag kan tänka mig se ut som en isglass i sommar :).Jo, jag känner till direktlänkarna men får det inte att fungera. Får bara felmeddelande Så jag har kört på det gamla sättet att länka så länge. Jag ska prova igen nästa gång. Tack för att du tog dig tid att tipsa.Klänningen är korrekt ja :).

  2. Åhh den glada tröjan måste få komma hem till mig träffa övriga randiga polare ur min garderob!En riktigt HAPPY topp , tack för tips!Carina B

  3. Jag slog till på den häromdagen också, även om det egentligen är för tidigt för min vinterbleka hy att vistas så nära “glassfärger” :o)

  4. Köpte också denna tröja. Maken undrade om jag köpt en ny pyjamas till lillasyster…Så jag tycker nog att ditt utlåtande var mycket trevligare! Glass är ju toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *