Trailer

Igår roade jag mig med att titta på en massa trailer på filmer som har premiär i vår/sommar. Dessa fyra (plus 3) lockar mest än så länge. 

Några trailer

Something Borrowed. Det känns som vi redan sett denna film, med Kate Hudson i huvudrollen dessutom. Men jag köper det då jag är så otroligt förtjust i Ginnifer Goodwin. Söt som en knapp är vad hon är! Friends with benefits. Den andra filmen av två denna vår med samma ämne. Men jag tror mer på denna. Eller snarare, jag tror på kemin mellan Mila Kunis och Justin TimberlakeLarry Crowne. Om denna film blir bra, då blir det jättebra. Men den kan lika gärna floppa. Sist Hanks och Roberts jobbade ihop så var det lite jäspigt tyckte jag. Denna gång har dessutom Nia Vardalos varit med och skrivit manus. Hmm. Men jag tror det kan bli bra ändå, det gör jag! All good things. Om jag förstått det hela rätt så går denna direkt till dvd och kommer redan 22 juni. Detta är en kuslig historia med rötterna i en sann historia. Lägg sedan till Ryan Gosling och Kirsten Dunst. Vackert! Ryan G har tur i vår, han dyker även upp i en film tillsammans med Michelle Williams. Svår och mörk även den som det ser ut. Jag väntar nog på att den kommer på dvd, det ser riktigt snyftigt ut.

Sen har vi kanske den film som jag ser fram emot mest, Baksmällan 2. Ingen aning om varför jag tycker så mycket om den första, men det gör jag :).

Trevligt! 

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *