Bladet

Bladet hos Ikea

Vår lilla trädgård ligger fortfarande under djup snö. Men tankarna och längtan om grönska och den kommande trallen är ständigt närvarande. Denna bild på vasen Bladet från Ikeas Livet Hemma är underbar i det absolut enklaste. Jag ska ta fram min vas idag och sätta kvistar med perikoblommor i den. I sommar blir det bara grönt som på bilden. Jag gillar mycket!

Bladet från Ikea

Mer drömmar om våren och jobbet som snart kommer. Lökar som ska sättas i jord. Rabatter som ska planeras. Jag har skissat på hur vi ska kunna nyttja den lilla ytan maximalt. För även om det är litet så vill vi ju ha kombon blommor, rabarber, bär och köksträdgård. Tiden får utvisa var vi landar. Bild två ger vibbar till Tine K och jul. Fint det med.Jag laddar som sagt och nu på morgon har jag provläst i Carina Bergius bok Drömmen om en vit trädgård. Och just i detta nu är vår trädgård i tanken fylld av vita tulpaner. Fy tusan så fint som dottern skulle sagt :).Trevlig söndag!Bilder: ikea.com/se samt livethemma/ikea.se

signature

5 comments

  1. Tack för tipset! Jag lägger den genast på önskelistan. Ljuvlig inspiration. Och visst längtar man efter sommar och trädgård.Trevlig söndag!

  2. smile: Ikea har gått och blivit helt galet duktiga på fina inspirationsbilder, cred! Ja, nu håller vi tummarna för att vi snart är där!Trevlig måndag!Matbloggen: Jaaaaaa kom nuuuu :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *