Gillar

Två bilder som sparats i min insiparionsmapp denna veckan. Denna lägenhet på Nordostpassagen 33 i Göteborg har jag kikat på minst en gång om dagen den senaste veckan. Den är så otroligt fin tycker jag som glatt tackar och tar emot inspirationen.

Inspiration denna lördag 1

Denna tapet är vacker som en saga. Men vi vet alla att jag är en smula feg när det kommer till färg så en hel vägg skulle jag inte ge mig på. Men jag är i behov av en tapet till en baksida av ett vitrinskåp och det kan mycket väl vara denna. Skåpet är svart så det blir en härlig kombo i ett annars rätt vitt rum. Är det möjligtvis någon som vet var man kan köpa sköningen?

Inspiration denna lördag 2

Jag blev också så glad när jag såg alla elementskydd i lägenheten. Det finns ju några olika modeller att köpa, men jag känner inte helt 100 för dem jag hittat och de är ju rätt så dyra så säker bör man vara. Då gillar jag dessa bättre! De ser inte allt för svårta ut att göra själv dessutom. Måste undersökas känner jag. Funkar det som jag tror så är det långa elementet i Astrids rum snart ett minne blott. Något som vi grunnat på en lösning sedan vi var på visning här innan vi köpte. Sen har vi funderat fram och tillbaka men inte kommit till skott. Nu håller jag tummarna :).Ett litet tv-tips slutligen innan jag går ut i solen. Mitt favoritprogram just nu är härliga Bukowskis på TV8, har ni inte sett det eller kanske inte har kanalen. Här går de att se alla program i efterhand. Bänka er med något gott i kopp, lite choklad och njut ?.En fin lördag önskar jag er alla!Bilder från alvhemmakleri.se

signature

8 comments

  1. Hur fint som helst ! . Förstår att du kikat in under veckan . Kul att hitta guldkornen i dessa mäklar annonser.Tapeten var alldeles ljuvlig …alltid glädjande att se att andra vågar då vi andra fegar!Carina

  2. Tänk, när jag satt och tittade igenom Alvhems senaste objekt tänkte jag direkt på dig då jag kom till denna lägenhet :)Den är fantastisk fin och inspirerande – precis som din blogg!Kram Frida

  3. Vanilja: Ja, till mig med. Vore toppen :).Carina B: Just Alvhem tycker jag har fina annonser nästa jämt. cred! Tapeten är jag mycket nyfiken på, har inte lyckats komma på var den kommer från dock. Jobbar på det. Absolut, visst är det så. Vi tackar de som vågar så mycket för inspirationen :).Frida: Men så så glad jag blir! Du har gjort min söndag, Tack :).Kram

  4. Varför så fega, denna oro för att det skall bli så fel? Det är en tapet, inte ett stort livsavgörande val. ;0) /Vänligen Lisa.

  5. Lisa: Jag vet egentligen inte men jag tror att det är en kombo. I alla fall för mig. Vi bor ganska litet så det gäller att tänka sig för lite var man sätter färgen då det lätt blir rörigt om det blir för mycket. Sen är ju dessa tapeter oftast inte så billiga heller så när man bestämt sig och köpt dem så vill man helst slippa tapetsera över dem i all hast igen för att man inte trivs. Sen håller jag med dig om att det inte är något livsavgörande i detta. Absolut! Vi har mycket vitt här hemma, men vi har också några färgglada fondtapeter. Lagom är bäst känner jag :).

  6. Pernilla: Tycks vara en svår nöt att knäcka det där. Jag har sett att det är fler som efterlyser den, men ingen fått något svar. Vi håller tummarna för att svaret snart är funnet. Jättefin är den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *