Rosa

Oj så en vecka går fort. Det är lite med sorg i hjärtat vi konstaterar att höstlovet är slut för i år.

Topping

Vi hann med ett kärt återseende då kusinerna från långt borta kom på besök. Innan så var det lite grubblerier kring maten, men vi löste det med två menyer. Boeuf Bourguignon med fluffigt mos och en maffig Pavlova till efterrätt för oss vuxna. Astrid som var värd för kusinerna bjöd först på pizza och sedan glass och topping till efterrätt. Det provades några nya strössel och mint & viol blev kvällens vinnare. helgens förlorarer alla kategorier måste vara den superhypade chokladkakan Vintervit. Den gillade vi inte. Den var helt galet söt.

Ny klänning

Ny partyklänning från H&M. Helt perfekt till dans då de små volangerna dansar med. Astrid älskar denna och skulle gärna ha den varje dag om hon fick. – Titta så det svänger! Koftan är en prisvärd snygging också med lite glitter i sig. Även den från H&M.

Favoriter

Förra året var de silvriga i år är de rosa med stora rosetter. Tydligen fixar de både dans och stepp dessa :). (Jo, det är H&M även här).En finfin måndag önskar jag er alla!Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

 1. Vilken snygg partyklänning. Dock har jag lite svårt att läsa den via texten på de ställen där bilden också är ljus.Allt bra annars? Här ska vi strax äta falukorvsgratäng till middag, la just upp receptet på bloggen. Gjorde nämligen iordning en större sats vid lunchtid idag. Ungarna älskade det! :-)KRAM

 2. Superfina grejjer :)

  Vet inte om jag sagt det förrut … men en dag utan ett klick in på din blogg finns inte :)

  Ha det gött!!

  Karolina: Tusen Tack snälla du :)./ Helena (Som hoppas hon snart är pigg nog igen för att komma med lite inspiration)

 3. Vintervit gör sig väldigt bra i Gino dock!

  Anna Maria: Jamen nu börjar vi snacka, där måste den göra sig helt perfekt. Tack för tipset :)./ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *