Leila

Det har varit lite tyst om Leila Lindholm ett tag nu. Inte så konstigt då hon varit mammaledig med lille Walter. Men nu är hon tillbaka med nytt program och ny hemsida. Missa inte det :).

Lite nytt från Leila

Leilas home delivery börjar ikväll på Tv4 plus kl 21.00. I det första avsnittet hälsar hon på Arne Weise och lagar smörstekt torskrygg med brynt smör, pepparot samt dillstuvad potatis. Till efterrätt blir det Glace au Four. Mumma!Trailer för för programmet hittar du här!

signature

8 comments

  1. Frida: Och jag lyckades missa det! Efter damerna på Östermalm tyckte jag liksom att jag var klar. Tur att det finns TV4 Anytime :).Britta: Det var lite mindre recept på den nya sajten, men det kanske kommer fler med tiden. Jag ska kika på programmet i kväll, det ser jag fram emot. Jag kan tänka mig att det är lite rörande med Arne med ….Det samma önskar jag dig!

  2. Postadress Torslanda: Vi får hoppas att det blir bättre nästa gång. Det var ju lite trist där hos Arne ja … Lite synd det. Estela: Det var det lilla det :).Hanna: Den är jättefin den, stylingen är okladerlig och recepten maffiga. Mer sånt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *