Torsdag

Torsdagar är härliga! En dag från helg, Hemnet updaterar sina objekt och H&M gör det samma med sina kläder. Denna gång var det extra mycket trevligt hos just H&M, här är mina favoriter denna torsdag:

Favoriter denna torsdag

1. Blus med rynk på ärmarna. Är det varmt, ett linne under. Är det kallare, en tajt långärmad. Finns i grön eller svart för 149 kr. 2. Basker till vintern, kabelstickad med 30 % ull. Finns i vit eller grå för 99 kr. 3. Jättesöt kappa med avtagbar huva. Lite klockad modell. 499 kr. 4. Sicka minnen, sist jag hade en poncho så hade min mamma stickat den och det var sjuttiotal :). Jag är nog redo för en sväng igen känner jag. Finns i flera färger och kostar 299 kr. 5. Läderskärp som passar lika fint till blusen som till kappan och ponchon. 149 kr. 6. Jo, det är en väska till. Denna gång i läder. Messengermodell som ser jättefin ut på bild. Storlek 34 x 38 cm. Pris 999 kr. Den ska jag klämma lite på imorgon tror jag.Alla veckans nyheter hittar ni Här! Bland nyheterna hos H&M Home så dök även en kudde med fransk text upp, här hittar ni den!Bild: Eget collage med bilder från h&m.com

signature

7 comments

  1. Det är såå kul med dina kläd- och prylinlägg – blir inspirerad! Ska ner på stan med lilltjejen och handla idag och måste kvista in till H&M och kika då :) Väskan är ju supersnygg!!Önskar dig en riktigt trevlig helg!Kraamiz aka

  2. Vill bara säga att jag verkligen gillar när du lägger upp sådana här kollage :)Du har grymt bra stil! Jag är på gränsen till avundsjuk, men låter mig inspireras istället :DKeep up the good work!

  3. Alla: Så fina Ni är, Tusen Tack för snälla ord :).Boklusen: Utan att veta riktigt så skulle jag tro att den finns eller i alla fall snart dyker upp i butik.Postadress Torslanda: Härligt, jag slog till på denna och längtar mycket efter den idag då det var iskallt på morgonen. Burr!Ida & Jenny: Samma här, gillar pippin :).Kram på er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *