?

Alla behöver vi kärlek och idag känns det som att vi i Sverige behöver lite extra. När en romantisk komedi görs rätt så blir den snudd på magisk. You got mail, A lot like love och Something´s gotta give är några av mina favoriter. Det var länge sedan jag fick lägga en ny titel till samlingen, med lite tur så kan en av dessa kvala. Feel the Love:

Kärlek

Going the Distance: Ny romatisk komedi med real life kärleksparet Justin Long & Drew Barrymore. Denna film går på bio just nu och så snart jag bara kan ska jag ta mig till en biosalong för en dos Barrymore, när hon är bra. Då är det riktigt bra!Life as we know it: Katherine Heigl och Josh Duhamel, Lovely! Det enda som talar emot denna film lite är att det avslöjas så mycket i trailern. Men vi hoppas att det beror på att filmen är så fylld av romantik och galna upptåg att de kunde bjuda på detta ;). Kommer snart på bio.Letters to Juliet: Med Amanda Seyfried (Otroligt poppis just nu tydligen) och Daniel Baldock. Softfilter, kärlek, mat, ett litet mysterium och Italien. Kan blir hur sockersött som helst :). Som jag förstår det så har denna film gått på bio och bör då dyka upp på DVD under hösten/vintern.Eat Pray Love: Jag är så glad att Julia Roberts är tillbaka, det är helt klart något visst med henne. Jag har läst boken som filmen bygger på och OM den gjorts rätt då blir detta Magiskt. Om inte så blir det nog tyvärr magplask. Det ogillas. Hoppas Hoppas! Biopremiär 1 oktober.Några lite mindre romantiska komedier, men förhoppningsvis roliga kommande är: Little Fockers, Due Date & You Again.En riktigt fin måndag önskar jag Er alla och kom ihåg, Vi är alla unika. Det är just det som är det Fina ?.Bild: Eget collage med bilder från imdb.com.

signature

10 comments

  1. Åh, idag gjorde du mig verkligen lycklig! Jag visste inte att Eat Pray Love blivit film, men nu har jag verkligen något att se fram emot. Älskar boken (har läst den flera gånger!) och hoppas att filmen är lika bra. Julia kan bara inte misslyckas.

  2. Jag såg nyligen “Valentines Day” och den gillade jag skarpt. Lite i stil med “Love actually”, olika historier som vävs ihop.Fick tips om “Skottår” men jag har inte hunnit hyra den….

  3. Jennie: Den har jag inte sett, men om rollistan innehåller en känd vampyr så har jag den här hemma. Tack för att du påminde mig :).Tar med pappersnäsdukar i beräkningen … ;).

  4. Anna-Clara: Nu känner jag mig lite som om jag inte har något övrigt liv än att titta på film. Men det har jag. Och ja jag har sett filmen, tyckte mycket om den. Kan kanske vara läge att se om :).

  5. Hej !Tack för en superbra blogg ! Jag undrar var du köpt krukan du har orkidén i på vita byrån ?? Har letat efter en sådan, men inte hittat och så dyker den bara upp i din blogg. :o) hälsningar Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *