15 comments

  1. Mycket fina. Och skulle inget hellre låta mina fossingar vandra omkring ett ett par om det inte vore för att jag trampade snett förra sommaren. I Berlin. På vår 10 bröllopsdag.Snedsteget resulterade i benbrott och avslitna ledband. Ambulans till sjukhus.Jag är fortfarande inte återställd utan haltar lite klädsamt.Och vad hade jag då på fötterna när jag trampade snett? Well, take a guess.Så tiden för träskor och högklackat är nog över för min del. Men man kan se rätt tjusig ut i gympadojjor också – inte.

  2. Postadress Torslanda: Som somriga praliner. Jösses så jag vill ha, frågan är bara om min fot står pall bara ;).Anneli: Men du det där minns jag att du skrev om, både jag och Weronica drog efter andan och led i kubik med dig. Så det är inte riktigt bra än? Aj Aj. Om jag säger si som så, du haltar lite klädsamt och jag har mycket mysko fötter. Same same but different. Mycket gympadojjor blir det, Tack och lov för att de finns snygga och söta sådana idag :).(Jag ska dock hårdpeppa mina fötter att i alla fall prova dessa godingar. Mer kan jag inte göra ;).Kramen!

  3. Illsöta men totalt livsfarliga och allra helst på kullerstensgator…Bättre med vanliga träskor som dessutom klapprar så mysigt:) carina

  4. finacarina: Jo det är väl så dessutom så är min klackvana nere på typ noll vid det här laget … Håller med dig om att de klappar mysigt, få kanske spana in ett par vanliga träskor i bubbelgumsrosa då :).Johanna: Förmodligen för mig med … Men jag ska prova dem, måste liksom överbevisa mig själv här :).

  5. Lurar på ett köp, har två par Hasbeens-tollor hemma men ny säsong gör ju en onekligen lite sugen. Rosa hade jag inte tänkt men nu när du visar dem kom de i lite annat ljus, kanske man skall chocka omvärlden för jag är nog allt annat än bubbelgumsrosa i vanliga fall.Trevlig helg //Mipp

  6. Mipp: Go for it, du skulle sprida en helt ny glans över Kobacken med dessa bubbelgumsrosa gosakerna. Jag lovar :).(Jag gör mig beredd att prova lite lila … känns djärvt, men jag är på)Det samma önskar jag dig!KramMin plats i solen: Som de gör ja :).Det samma!Kram

  7. De är inte bara grymt snygga utan även grymt sköna, de bästa skorna jag äger. Det skall väl tilläggas att jag inte är förtjust att gå i höga skor i vanliga fall!

  8. Johanna: Nu skakar du om min värld lite. Nu måste jag prova dessa, hade nästa övertalat mig själv att låta bli :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *