Jade

Jade J för Indiska

Jag är mycket nyfiken på Indiskas sammarbete med Jade Jagger. Lite lagom hypat sådär och så lite snygga produktbilder på det, ja då är jag där och nosar. En kopp vill jag absolut ha, sen vet jag inte. Jag får en känsla av att kläderna gör sig bäst (och kanske endast) för de som ser ut som Jade själv. Jag hoppas dock att denna svarta kavaj kommer att sitta som en smäck på mig. Jag gillar den. Ser ut att vara fin till såväl jeans som kjol. Den blir lite roligare också med de olika knapparna. På onsdag släpps kollektionen, Kul!Bild: Pressbild från indiska.com, med lite kludd av mig.

signature

9 comments

  1. Jag gillar också den men vet på förhand att den inte kommer sitta bra på mig tyvärr.. Dock har jag span på en hel del andra godbitar, detta är min stil i ett nötskal :)

  2. Sofia: Jag håller hoppet uppe än ang kavajen, men det kan mycket väl bli platt fall här. Jag gillar detta massor, helt olik mig annars men så självklar i alla fall :).

  3. Dr Molly: Härligt! Vartm välkommen :).Victoria: Ett av mina bättre projekt :). Jag köpte dem på Designforum här i Gävle för några år sedan. Var man hittar dem i butik annars vet jag tyvärr inte. Men de dyker ofta upp på Tradera (tror att märket heter Slick), så spana lite där!Lycka till!

  4. Fasligt fin! Men när man går in på Indiskas hemsida så har den svarta knappar :( Det är ju knapparna som gör kavajen om du frågar mig. Men, men man vet ju aldrig hur den ser ut när den dyker upp i butiken.HälsningarSophie?

  5. Sophie: Jamen visst är det skumt, ja eller trist om det visar sig så att den har just “bara” svarta knappar på onsdag. Vi håller tummen för att den finns i två varianter ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *