3 Maj

Jösses så fort denna dag gått. Ok, den är inte slut än men det är å andra sidan en del att göra kvar. På förmiddagen var jag och fikade hos Helena. Jättetrevligt som vanligt och tiden flög i väg. Jag hade bakat kladdkakan med daim igår så jag tog med mig lite av den. Denna kaka är god inte tu tal om de. Men den ska göras precis, och där misslyckades jag. Jag var för feg att ta ut kakan när den vobblade, men det skulle jag ha gjort. Om jag hade gjort som det stod i receptet så skulle det blivit världsklass på kakan, nu blev den bara god. Gör denna och var djärv :).

Kladdkaka med Daim

Ikväll ska vi se Avatar*. Maken tycker att den ska ses. Jag är osäker, det känns inte som min typ av film alls. – Men han har ju gjort Titanic! Med betoning på gjort känner jag. Tjejen i kassan på Citygross var lyrisk och undrade om jag sett Matrix? Nej, det har jag inte heller. Men i kväll ska jag se Avatar i 2 timmar 42 minuter, gud hjälpe mig!Innan denna filmfest börjar ska jag laga pannbiff (fuskisar), gå på årsmöte samt lämna in deklarationen. Imorgon är det tisdag, då blir det lite pic´s!* Mmm, Johan hälsar att den ska upplevas i Blu-Ray. Så var det sagt dårå …;).Bilder: alltommat.com samt imdb.com.

signature

10 comments

  1. Jag såg Avatar i går och tyckte den var underbar – både vacker och rörande. Min man brukar inte vara något fan av den genren men han tyckte också mycket om den – så vem vet, du kanske gillar den?! :-)

  2. Vilken smarrig kladdkaka den måste jag göra. Helst nu!!!!Vi ska också se Avatar i veckan. Jag har bara hört gott om den så det blir spännande.Kram!

  3. Den kakan ser smarrig ut. Receptet är redan hemtankat. Avatar – den filmen köpte jag i fredags. Den är otroligt bra!//Carina

  4. Blu-ray är överskattat och filmen var väldigt annorlunda gentemot vad jag trodde den skulle vara – tror inte att den kommer ses som ett snedsteg i din filmtittarkarriär ;)

  5. Såg Avatar i lördags, mycket bra film. Man får sig några tankeställare och sådant gillar jag!Ska bli kul att se vad du tyckte om den!Anna.

  6. Gör alltid samma sak…har inne kladdkakan för länge och ångrar mig gravt efteråt…våga mindre minuter! ;-)

  7. Haha, vi såg faktiskt också Avatar ikväll. Jag var mycket tveksam, men Sebastian fyller ju år så han fick bestämma!Men jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag tyckte om filmen, jag får nog sova på saken och se hur jag känner i morgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *