Hipp Hipp

Hipp Hipp

Helt ortoligt så tiden går fort. Skulle någon fråga mig hur länge jag bloggat skulle jag fundera och komma fram till ca 2 år. Men det är det inte, Det är 4 år. Och det idag. Idag den sista april 2010 och solen skiner från en klarblå himel. Härligt! Även om jag är så oändligt tacksam för att ha så fina läsare som tar sig tid att kommentera och skriva fina mejl så är jag dålig på att tacka er. För det är ju så att utan Er skulle det inte bli någon blogg. Det är till Er den skrivs. Och jag gör det med glädje. Så idag firar vi Er och det gör vi med denna bubblande tävling:

Tävling

I år tävlas det om en Aqvia kolsyremaskin från AGA. Vi vet nog det mesta kring själva kolsyremaskinen och känner även till att det är bättre för miljön att göra sitt eget bubbel än att bära hem det i från affären. Så vi går således direkt på själva tävlingen :). För att ha chans att vinna Aqvian så vill jag att Du svarar på följande frågor:– I hur många färger finns den fristående kolsyremaskinen Aqvia?- Om du vinner, vilken färg skulle du då vilja ha?När du har koll på svaren mejla det till mig på helena@enmammasdag.com. Tävlingen pågår till och med tisdag den 4:de maj. Varmt lycka till!Hipp Hipp för helg alla fina!?

signature

19 comments

  1. Stort grattis på “Födelsedagen”. Strongt att hålla så hög nivå under så lång tid!Önskar dig en riktigt fin Valborg!

  2. Grattis till dina 4 härliga år! :) Och det bästa av allt är ju att härliga och inspirerande år ligger framför dig och oss som kikar in här. :)Ha en fin Valborg!Kram Lotta

  3. Grattis på 4-årsdagen! :)KIKA GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG, där det finns en TÄVLING just nu där man kan vinna ett presentkort på 200 kronor på EkoLeko.se

  4. Grattis till fyra år med bloggen! Jag har upptäckt dig ordentligt senaste halvåret/året kan man säga och jag uppskattar verkligen din mysiga blogg. Lycka till i fortsättningen!

  5. Grattis till 4 år, med en supertrevlig blogg!!!Jag är en av dina “stalker” som följt dig, sen du hade den gamla bloggen.. =)Älskar dina collage!!Kram Mia

  6. Åh! Jag skulle vilja vinna den åt min fina mamma som har det lite tufft just nu. Hon tycker det är värsta lyxen att ha en sodastreamer! Tänk om skulle kunna få en i vinst från dig! Håller tummarna!Och grattis till 4 fina år! Toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *