Avatar

Jag visste det redan innan, men jag blir en smula ledsen över att jag inte kan ta till mig denna typ av film. Det blir jag. Att den är fantastiskt gjord, det ser jag. Men storyn …. Jag tappar fokus där. Eller det är inte storyn heller för den är ju som sig bör på film. Det är figurerna. Figurer i alla former får mig att tappa fokus. Tilläggas bör att jag aldrig sett en enda teknad/animerad film jag gillar heller. Johan gillade så klar Avatar. Han gillar även Hober, Matrix & Shrek. Han är dock inte överförtjust i filmer som Titanic.Johan har sett Titanic. Jag har sett Avatar.Johan Vs Helena 1-1

signature

4 comments

  1. Jag blev meddragen på bio för att se den. I 3D till och med. Min sambo älskade den och idiotförklarade mig något för att jag inte kunde ta åt mig, uppleva eller ens uppskatta den. Jag kan sträcka mig så långt och säga att den ju är fin och färgglad men what’s up med stora blåa figurer. Mina tankar fokuserade mest på hur löjliga dom var. Vilket kanske var synd. Sen tyckte jag nog inte story var speciellt wow och längden… ja den säger jag inte ens något om. Fast jag har sett den i alla fall ;)

  2. Haha! Jag förstår precis. Jag brukar somna… Avatar har jag inte ens gett mig på att försöka hålla mig vaken till. Maken gick och såg den med kompisar. Jag kollar in andra filmer. Snart är det premiär för en film mera i min smak. :-)kram och fortsatt trevlig vecka!

  3. Victoria: Visst är det så, Vi har sett den i alla fall. Vi förstår inte hypen, men vi var där :).Designing goos life Sarah: Om du är som jag kan du hoppa den och se något riktigt bra istället :).Smile: Såååååå sant, snart kommer det en film man vill se JA :).Det samma önskar jag dig!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *