Middagstips!

Urgod sallad :).

Sallad är bland det bästa jag vet, så snart det börjar töa ute så släpper jag allt vad köttgrytor heter och ger mig hän sallader. Jag har tur med dottern som även hon gillar det, maken är lite mer svårflörtad. Han vill ha varm mat ;). Denna sallad från Alexandra Pascalidos kokbok Min stora feta grekiska kokbo är lite av ett mellanting så den funkar i alla läger här hemma. Lätt att göra, snabbt går det och urgott blir det. Just do it!Här hittar ni receptet på salladen och Här finns några recept till ur Min stora feta grekiska kokbok. Mums!

signature

7 comments

  1. Det låter som en perfekt sallad nu innan den riktiga värmen kommit! Jag älskar haloumi och tillsammans med de andra ingredienserna kan det inte bli annat än supergott! Skickade genast iväg länken på receptet till alla mina matglada bekanta!

  2. Eva: Haloumi är lite skumt tycker jag. Salt och lite som gummi, men ack så jag kan bli sugen på den i alla fall. Såååå gott :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *