Sol – Snö

Soligt i helgen som var

Det pratas om regn som ska gå över i snö. Massor av snö. Typiskt aprilväder säger man i nästa mening. Men det är ju så okul det blir efter all härlig sol vi fått smak på nu. Igår planerade jag för piff på trappan. Idag läser jag listor över DVD släpp. Så kan det se ut inför en helg i april.[Nu är vi inte där än, det finns fortfarande en chans att alla dessa prognoser är käpprätt fel. Det vore rätt coolt]Här har vi en riktig solstråle dock ?.Fotografi: Helena – En mammas dag.com

signature

7 comments

  1. Sarah: Ja just ja, de har man hunnit byta också ja … :(. Visst blir man glad av Maria M, hon liksom bubblar hela tiden. Skulle vilja ha en smula av hennes positiva syn på det mesta :).

  2. Håller tummarna för att ni inte får mer snö där uppe i Norr – allt om Stockholm för mig som är från Skåne ;-) Här i Göteborg har jag skrapat bilrutorna på morgonen hela veckan så vi är på intet vis förskonade från kylan, kalla vindar blåser det också . Härligt med sol och jag blir glad om vi får några plusgrader till.

  3. Hörde också imorse att snö ev kommer till Svealand till helgen. Trodde jag skulle börja gråta när jag hörde det. Undrar vad jag gör om snön verkligen kommer. Gräver ner mig i en grop? ;)

  4. Hejsan!Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit utvald som kandidat i en modelltävling “modell för en dag” och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också….Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)KRAM/ Erica

  5. Alla: Än skiner solen här i Gävle, hoppas att den gör det samma där ni är! Nu håller vi tummarna för att Anders Timell har örnkoll på vädret och att det blir som han sa, kallt men soligt. Kan jag leva med :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *