Favoriter x 4

Det har varit många bilder från hemmets vrå ett tag nu. Inför helgen kör vi 4 till och så kör vi något helt annat nästa vecka. Någon annans hem, lite kläder och prylar. Jag fyller ju år snart så här gäller det att passa på att önska sig något skoj! Men idag, 4 favoriter från hemmet:

Favoriter x 1

Här i hörnet av vår ektorp hörnsoffa trivs jag ypperligt. Den rosiga kudden är en favorit ,dragspelslampan lika så. Lampan fyndades hos Helena men kommer från början från Ikea.

Favoriter x 2

Förra fredagen släppte KappAhl sin kollektion Vintage Stories. Samma dag fyllde mormor år och Astrid firade henne i denna klänning ur kollektionen. Jag hittade ingenting till mig, men massor till Astrid. Nöjde mig med denna dock, den är ju så söt med den lilla musen i fickan.

Favorit x 3

Vissa saker fastnar man för direkt. Tolix är ett sådant exempel för mig. Jag skulle kunna ha stolar & skåp från dem i hela hemmet. Men av fler skäl en två så är det inte möjligt. Men jag har en pall i hallen. Denna pall gör mig så glad, lite konsigt att bli glad av en möbel kanske men det blir jag. Även denna inhandlad hos Helena. Skopåsen som står bredvid är guld värd då vi har en så liten hall. Alla skor som inte används dagligen åker ner i den. Tidgare hade vi en stor korg och det funkade finemang det också.

Favorit x 4

Och så kanske den största favoriten här hemma, en av två ska tilläggas. Baemsy Boo. Här njuter han i solskenet på favoritfilten. En go och Glad katt i sina bästa år är han allt :).Nu är det snart helg och denna helg ska jag lära mig göra Chokladfondanter & Risotto, två saker jag gillar massor men har svårt att få till själv. I helgen ska jag göra mitt yttersta för att lyckas! Återkommer till veckan med hur det gick.Hipp Hipp för helg Alla fina!Forografi: Helena – En mammas dag.

signature

13 comments

 1. Mysiga bilder och stämning! Kissekatten ser lika mjuk och go ut som filten – vi har också två keliga, sociala kissar!Ha en fin helg du med!

 2. Trevlig helg! Förra helgen gjorde jag risotto för första gången i mitt liv, den blev riktigt bra faktiskt :)

  Minks: Denna blev god, men så krämig blev den tyvärr inte :(. Några tips?

  / Helena

 3. Man blir allt lite bortskämd efter så många fina hemma-bilder. Jag gillar dem så för min skulle får du gäärna fortsätta. :)

  Trevlig helg du med!
  Kram kram
  Lina

  Lina: Vi tar en liten paus så kommer det lite mer sedan. Ska fixa lite först bara :).Kram Kram/ Helena

 4. Jag gillar verkligen skopåsen. Den skulle verkligen behövas hemma hos oss.
  Det är skor överallt :)

  Kram!

  Anneli: Den är verkligen bra. I helgen blev den nästan full när alla vårskor kom fram ;).Kram/ Helena

 5. Härligt inspirerande bilder! Jag vill bara tala om att jag verkligen gillar din blogg och att jag hoppas att du får en fin helg.

  Monnah: Så glad jag blir, Tack :).Kram/ Helena

 6. Jag har också en överhängande kärlek till Tolixpallarna, counterdeskhöjden skulle göra sig utmärkt i nya köket vid köksön. Finns bara ett krux, där finns redan fyra andra vita pallar som kommer duga mycket bra en lång tid fram över. :-)

  Mipp: Åhh så är hon tillbaka, Yes :). / Helena

 7. Så underbara bilder! Din blogg är som vanligt en inspirationskälla. Landar alltid här och tar ett språng vidare utifrån det inspirerande du visar!Och klänningen a la Vintage Stories har fått komma hem även till min dotter! Hon är fullkomligt förälskad i den och ville helst ha den på till dagis idag! :-)Hoppas att du får en toppenfin vårvecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *