Foto & Bak

– 20 stod termometern på imorse, det är kallt det. Burr! Nu är det “endast” – 16 och solen skiner, vackert! Igår hade jag och Astrid en heldag i hennes rum, möbler flyttades och skåp rensades. Vi har inte ens bott här i tre månader och skåpen behövdes rensas. Här pysslas det vill jag lova :).

Helt galen dotter :).

Vi hann också med att välja några foton att sätta upp på väggen. Astrids självklara val blev favoriten från sommaren 2006. Det var otroligt varmt så Johan och jag duschade dottern med vattenslangen i hopp om att det skulle kyla ner henne en smula till kvällen. Hon är ca 3, 5 år på bilden och ylar av lycka ?.

Björnbärspaj med lime

I eftermiddag ska här hemma bakas en favorit i repris, Björnbärspaj med lime. Jag älskar denna paj, den är söt och syrlig på en och samma gång. Vi har även provat den med blåbär och hallon också och det blir lika smaskigt. Precis som det tipsas om under i kommentarerna så brukar jag använda kokos istället för ströbröd. Man kan servera den som den är eller med vaniljvisp eller kanske en kula glass. Denna paj måste ni bara prova, sååå god!Till detta blir det en stor kopp te och ett parti Yatzy med dottern.Fotografi: Johan – En mammas dag. Bild: Eget collage med bild från tasteline.com.

signature

14 comments

  1. Ja det ser exotiskt ut. Bar backe, varmt och en vrålandes nyduschad unge.När jag satte mig i bilen i morse vid 8-tiden visade den -27°Liknande paj fast med blåbär är vår favorit. Björnbär har vi nog haft några gånger också. MUMS!

  2. Vilken underbar bild på dottern! Det är lite skillnad i temperaturer, från varm sommar till -27 grader. Här i Skåne är det strax under nollan och det är lite mer behagligt än minus 27.Pajen ser supergod ut. Den kommer det nog bli under veckan. Jag har semester under sportlovet så då finns det lit bättre med tid.Kram

  3. Det är alltid ungar som kläcker de mest galna kommentarerna. Även om mina egna är en klass för sig. Nu släpper jag lös just deras deras kraftiga mundiarré i en blogg endast för detta ändamål, med planen att endera dagen göra en bok över alla inlägg och använda till alla möjliga elakheter när de blir gamla(!).Ta en kik för fan. Det är du värd.http://ungarsomsnackar.blogg.se

  4. Jag förstår att hon valde det fotot! Jättefint! :)Björnbärspajen ser otroligt god ut. Tur att vi frös in björnbär i somras att ha nu under kalla vintern då man längtar efter sol och ljus. Det får nog bli en test av ditt recept här i veckan. :) Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *