Tävling

Ibland har man turen som bloggare att få prova på lite olika produkter. Denna gång fick jag prova Svenska folkets eltandborste, Oral B. Jag hade en av föregångarna till denna för rätt många år sedan men då den gick sönder så köpte jag ingen ny. Det glömdes bort helt sonika. Nu har jag borstat med denna i ca en vecka och visst är det skillnad, det måste jag erkänna. När jag kom över det till en början jobbiga momentet med att det skakas och har sig så är jag så nöjd så nöjd. Eltandborsten flera bra egenskaper som tex:

Tävla om en eltandborste

* Tvåminuterstimer, dvs att den säger till med 30 – sekundersintervaller då det är dax att byta borstläge.* Trycksensor som gör att borsten stannar om du borstar för hårt* En laddning håller ca 1 vecka.* 3D- rengöringsteknik. Hjälper baland annat till att lossa plack från tänderna.Mer om borsten kan du läsa här!Jag har två stycken Oral B eltandborstar här hemma att lotta ut till er läsare. Praktiskt pris denna gång med andra ord då vi alla ska borsta tänderna :). Skriv en rad till mig på mejlen: helena@enmammasdag.com så drar jag en vinnare på måndag.Lycka till!

signature

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *