23 dec

Happy xmas

Oj, vad hände? Dagen igår sprang förbi och dagen idag ser ut att gå i samma anda. Ett mindre maratonlopp, typ :). Jag tyckte härom dagen att jag hade örnkoll på allt julrelaterat, men saker händer och uppgifter tillkommer. Samma som åren innan och förmodligen samma för de kommande också. The joy of xmas :). Nu tar jag ledigt några dagar för intensivt firande med släkt och vänner och så dyker jag upp med utlovade bilder om några dagar.[Psst, ni har väl inte missat trailern till 2:an? Första frågan är: Vad gör Carrie i sin gamla walk in? Flyttade Big in? Är de skilda? Hmm … ?]En riktigt fin julhelg önskar jag er alla!Bild: Skärmdump från tinyprints.com.

signature

16 comments

  1. Önskar dig och din familj en riktigt god jul! Visst har man allt lite mer att göra än man trodde när man planerade. :)Ps. Jag är ett stort SATC-fan men har alltid undrat vad Carrie ska med Big till, han är ju inge bra! Gissa om jag får vatten på min kvarn nu? :)

  2. Nja, blir det mer strul mellan Carrie och Big måste hon väl till slut ändå dumpa den där jättebebisen och skaffa sig en man som behandlar henne som hon förtjänar.(Vilket jag ju tyckte hon skulle ha gjort i förra filmen, eller innan serien slutade.)

  3. Men hon köpte ju tillbaka sin gamla lägenhet? Jag kan tänka mig att de är gifta men har kvar varsin lägenhet kanske? Det ska bli SÅ spännande att se nya filmen!! :-)

  4. Hej!Jag tycker att din blogg är jättemysig!!Jag är ny inom bloggvärlden och kan i princip inget alls..hur gör man alla fina collage med text, hjärtan och bilder? Skulle du kunna vara så jättesnäll och ge mig några tips.Mvh Chatarina

  5. Heeeej härliga Helena,gott nytt år till dig och familjen!! Och hoppas flyttkartonger och annat fått stå still i ett hörn över jul o nyår så ni hunnit mysa och ta det lugnt lite..! Önskar dig ett fantastiskt 2010!! Hälsa familjen!Stor nyårskram, Annelie

  6. Har du frågor inom ämnet träning och hälsa? Kanske du vill veta vilken träningsform som passar dig bäst för att nå dit mål eller har du några andra frågor? Kika in hos mig så ska jag hjälpa dig! Vi ses!

  7. Hej! Gott Nytt År! Hoppas du haft en skön jul och nyårsledighet. Men nu får du snart komma tillbaka i cyberrymden, det är tomt utan dig…;-)

  8. Hej!Hoppas att allt gått bra med din flytt! Saknar dig i cyberrymden!!! Kom tillbaka snart!Du förgyller vardagen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *