Var[dag].

Här blev det poff übertyst vill jag lova :). Flytten i stort har gott mycket bra, det har givetvis varit jättejobbigt som flytter oftast är. Men gått relativt smidigt likväl. Telefon och internet har dock krånglat från dag ett. Först var vi utan telefon några veckor då porteringen av vårat gamla nummer inte funkade. När vi väl fått ordning på telefonen så var det internets tur att få spunk. Det har kommit och gått oftare än bussarna i city under rusningstid. Omöjligt att ha att göra med. Ack så tröttsamt! Nu “tuffar” det på, med hälften av den utlovade lägsta kapaciteten. Jag törs inte säga: Nu kör vi! Men ett litet TUT TUT känns det som i alla fall ;).Nu återstår bara att finna svaret på frågan:Vad i hela friden är Treggins??

signature

8 comments

  1. Välkommen tillbaka! Jag vet hur frustrerande det är med internet och telefoni som krånglar vid flytt! Så många människor som flyttar på ett år, man tycker att teleföretagen borde ha fått in en bra rutin vid det här laget! Treggings:En korsning mellan byxor och leggings,TRousers lEGGINGS

  2. Hej Åh, vad härligt att du är tillbaka. Har saknat dina inlägg. Visst är det otroligt jobbigt när det börjar strula med internet och telefoner. Man tror inte att det skall ta slut någon gång.Ha det gottKarin

  3. Undrade just vart du tagit vägen. Trevligt att ha dig åter! Skynda långsamt och hoppas att kontakten med omvärlden snart är igång igen, frustrerande sånt där…Ut och njut!kramkram=)

  4. Linneas Skafferi: Man tackar :). Visst är det stök och bök många gånger kring just detta, och är det jul i hela landet ja då tar det lite längre tid ändå. Nu håller vi tummarna! Jag har njutit dina fina böcker i jul också, Du är så duktig! Heja!Aha, det är det som är förkortningen. Som jag undrade när jag fick H&M katalogen. Tusen Tack :).Karin Josefsson: Så glad jag blir att Du blir glad :). Det är sjukt frustreande när saker och ting inte funkar som det ska, när det dessutom är beställt och de har gjort fel men ej är villiga att åtgärda problemen. Då blir man less, Tack och lov att det var jullov och livet gick sin gilla gång i alla fall. Så här efteråt kan jag till och med se lite nytta med att inte kunna surfa och babbla i telefon :).Det samma!Ps: Astrids rum är inte riktigt klart än, även där blev allt försenat med leveranser och dyl. Återkommer med bilder där. Det är så nära nu, Astrid längtar såååå tills det blir klart. Ja, jag också så klar :).lillstrumpa: Trevligt, man tackar :). Irriterande ja, hu! Hoppas att det är löst nu som sagt, men ut tänker jag bege mig nu i alla fall. Iskallt är det, men Nu må det ske :).Kram Kram

  5. Välkommen tillbaka vill också jag säga.Och benämningen treggings var nytt för mig, lyssnade dock på radion igår på en “hiss och diss” om jeggings. Alltså jeans leggings…Ja, googla finns ju i SAOL så snart väntar kanske treggings och jeggings *ler*/Wilma

  6. Åh, så härligt att du fått kontakt med omvärden – tycker en av dina normalt ganska tysta bloggläsare.Du har ju redan fått svar på den där treggingsfrågan men lägger väl till beskrivningen av vad treggings är som finns hos dorothyperkins.com”If you like the look of a leggings, but feel of a trouser, then treggings are ideal for you, wear like trousers with chunky heels for a sleek silhouette”Lycka till med livet i ert nya boende./Ulrika

  7. Linruz: Tack! Mina tummar är snart blå, så man tackar för hjälpen :).Wilma: Tack! Haha, tänk vad fort det går för ett nytt ord att ta fäste. Jag var ju inte borta så länge ändå :). Jeggins låter som det skulle kunna vara här för att stanna också ja. Jösses, sköna plagg men mycket att lägga på minnet. Tack för kul info!uje: Jag är så glad att vara tillbaka så du anar inte, Tack! Jamen det där låter ju helt prefekt det. Tänk att de lyckas att få även detta plagga att låta otroligt lockande, vill ju ha ett par så jag kan smaka det nu ju :).Tack så mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *