Vinnare & Gran

Idag är det dagen G som i Gran. Astrid längtar till julafton så hon håller på att spricka och Johan smackar förtjust varje gång han tänker på knäck. För mig är det granen som är Da grej. I år blir det äkta vara. inte fullstor men naggande god likväl. I övrigt på listan för dagen står det köttbullar & pepparkaksgrottor. Till detta serveras julmusik och barnskratt. Jag lovade ju bilder på Astrids rum tills idag, men si det gillades inte alls det av unga fröken här hemma. Komma med kameran och störa när det ska lekas. Skämmes! Jag fick återkomma imorgon istället :).

Dax för julgran

En vinnare i Inreda.coms finfina tävling blev det i alla fall idag som utlovat, det blev Anna G som meddelats via mejl. Stort grattis till dig och varmt tack till Annelie på Inreda.com för vinsten. Bild på en riktig A-gran kommer från Istock.com.

signature

6 comments

  1. Hej,Jag skall göra en personlig kokbok med recept som man kan göra i ugnen till min käre bror och man. Har du något favoritrecept att rekommenderar? Enkelt är alltid bra, festligt funkar också och nyttigt förstås (det behöver inte vara allt i ett). Om du har något bra recept så får du gärna skriva en liten kommentar med länk på min blogg: gladdagboken.seDet skulle vara en jättefin julklapp till mig som jag sedan kan ge vidare till någon som på två år inte har använt sin ugn.God Jul önskar Lilla a

  2. Då får jag ge mig till tåls med att få se bilder på Astrids rum, har full förståelse att det inte får att störas mitt i leken.Hoppas köttbullar och pepparkakagrottorna smakar.Karin

  3. Lilla a: Ska klura lite på det!God JulKarin Josefsson: Fy så taskig jag känner mig :(. Bilderna har tagits men jag har inte hunnit med resten. De kommer så snart det är lite lugnare, heders :).Köttbullarna & Grottorna var mycket lyckade, prova dem vid tillfälle!God Jul!Linruz: Nix, det går inte för sig. Hon och kompisen tittade mycket skeptiskt på mig när jag pratade om bilder & blogg :).Kram & God Jul!Nilla: Det samma önskar jag dig & de dina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *