20 dec

Johan jobbar så det är bara vi flickor som huserar här hemma idag. Vi har tagit tag i klädberget som återfinns i sovrummet. På grund av ett missförstånd med säljarna så står vi några garderober kort just nu, detta betyder att hela familjens kläder ska rymmas i min minimala klädkammare. Ett söndagspussel så gott som något med andra ord :).

Fjärde advent

Astrid är bästa hjälpredan så klart, hon älskar att hjälpa till. Då känner hon sig så stor och duktig. Och hon säger det mest tokförnuftiga sakerna:- Mamma, har du hört att de ska visa en serie om Jesus på Tv nu i jul?- Nä, det har jag inte hört. Det låter ju fint.- Ja, och så OERHÖRT passande i tid. Inte sant?Till eftermiddagsfikat blir det vår traditionella dryck i juletid, varm choklad med pepparmintkäpp. Vi värmer upp varm mjölk och tar i några rutor mörk choklad som får smälta under omrörning. Häller sedan upp i koppar och så rör vi runt med käpparna tills det blir lagom smak med pepparmint. Gott och värmande i kylan.Glöm inte bort att tävla om alla härliga bakgrejer från Inreda.com, sista dagen idag. Imorgon drar vi en vinnare. Skoj!Bild: Från duktiga Martha S så klart, och så kludd av mig då.

signature

7 comments

  1. Det där lät supergott med choklad och pepparmintskäpp, det skulle min lilla tycka om. Det får jag testa.Lycka till med klädernaKarin

  2. OERHÖRT snusförnuftig dam, det där :) Sätter upp pepparmintkäppar på handlingslistan för morgondagen! Ha en bra kväll!

  3. Karin Josefsson: Absolut, det må ni göra. Det blir mycket festligt tycker de små.Man tackar, de är numer alla på plats. En underbar känsla it is :):Jessica: Tack så mycket, så glad jag blir ?.Det samma önskar jag dig!Jessica I: Jamen visst är hon :). Fint, inget är så gott som choklad med pepparmintskäpp i dessa tider.En finfin måndag önskar jag dig!

  4. Så fina historier man får ta del av genom din dotter i din blogg! Fortsätt att dela med dig, för det sprider verkligen glädje! :o)julhälsningar från Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *