18 dec

Redan fredag, urskönt på ett sätt men lite väl snabbt på andra. Det är ju så mycket man vill hinna innan jul, speciellt i år när vi precis flyttat. Men någonstans måste man ge sig, slå undan tankar på tapeter och sänggavlar. Nu firar vi jul med nougatfärgade väggar och ett påskgult bokskåp i vardagsrummet. Tanken är lite jobbig i ca 5 min sedan så är det en vanesak, det gäller bara att ta sig förbi jagvilljagvilljagvill-stadiet och komma ut på andra sidan.

Favoriter på vardagsrumsbordet.

Till denna sida kom jag idag, ganska precis i samma stund som vår nya soffa fick på sig sin klädsel och några favoriter hittat upp ur kartongerna. Den fina blomkrukan med svart fat efter farmor. Den guldiga skålen från Plantagen som varje år fylls med valnötter. Nya favoriten för i år, sötaste ekorren i stan. Nicke Nötknäckare. Och slutligen skålen med kinamönster som fylls med ischoklad. TGIF säger vi nu och ser fram emot fredagsmys i nya soffan.En riktigt fin helg önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

10 comments

  1. Javisst är det så mycket man vill! Man får liksom lära sig att säga nej till sig själv. För min egen del känns det som att ju mer jag övar desto bättre går det, (dock med långsam progress) :-)Det man ser på bilden tycker jag ser finfint ut!Julfrid, lite så här i förskott!

  2. Åh, bor det en liten jagvilljagvilljagvill i dig också!? Skönt att man inte är ensam! =) Här hemma prioriteras det för fulla muggar. Hälsan går före allt och det viktigaste är att få vara tillsammans.Lycka till i nya huset!Fantastiskt fin nötknäckare förresten.kramkram=)

  3. Nilla: Tackar, hoppas din bleb det samma!Mrs. b: Jo, så är det ju så klart. Men det är ju svårt som sagt. Det glädjer mig att du kommit en bit på väg där, det ger hopp :). Lillstrumpan: Vi är nog många … Som tur är, känns bättre så :). Håller med dig, hälsa först, alltid!Tack så mycket, känns mycket skönt att vara på plats.Kram Kram

  4. Hos mig bor det en riktigt jäklig jag-vill-ha. Gissa om den blev förvånad när man inte kunde beställa hem den toksöta ekorren till Sverige! :)

  5. An: Jomen visst kan du beställa den toksöta ekorren, de skickar gladeligen till Sverige. Jag har beställt från dem några gånger och det har gått finemang :).

    Frakten blir ju lite dyrare och man kan inte ta det på faktura men annars är det bara att beställa.

    Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *