[Framme]

Efter några veckor av packande, tapetserande, flyttande & uppackande så är vi Ä N T L I G E N på plats. Allt är inte upplockat, men nästan. Internet fungerar men inte telefonen. Det är ett 50 – 50 levene, men det funkar fint. Ni ska vara glada att jag inte kunnat blogga denna tid, mitt humör har varit uselt. Jag har vid flera tillfällen varit helt oresonlig. Jag skyller givetvis på stess, en grym förkylning samt en och annan okänslig familjemedlem. För inte kan det väl varit jag som skrek & snyftade de där gångerna …. Aldrig ;). Nå väl, humöret är åter och lugnet med den :).

Sneakpeak från Astrids nya rum

Astrids rum är det rum där vi hunnit längst. Hon har fått vita väggar, med en vacker fondtapet. Ny säng med en ljusslinga hon älskar. En ny kompis i Krokodilen som hon läser för vaje kväll i hennes bok. Böcker och saker är allt på plats. saknas just nu gör dock skrivbord men det kommer tomten med. Sen saknas det roligaste av allt också, piffet! Gardiner, elemntskydd och matta. Detta ska vi fixa till helgen är det sagt.

Kristallkrona, snart hos Astrid

Men lampan får vi vänta på lite till, kristallkronan från Åhléns har nytt finfint pris och jag har äntligen hittat rätt plats för den. Den kommer att sitta som en smäck i taket i Astrids rum. Tydligen var vi fler som hittat just rätt plats för den u, för den har plötsligt sålts som smör i solsken. Lampan kostar nu 495 kr, Tack & Bock!Åh, så härligt det är att vara tillbaka i bloggland igen!Nu kör vi :).Bild: Fotografi: Helena – En mammas dag. Pressbild lampa: Åhlens.

signature

19 comments

 1. Åh, det låter så härligt med flytt och nytt hem, blir lite avundsjuk.Har försökt att maila dig men någonting händer på vägen så att skulle du vilja maila mig först så får vi se om det funkar när jag svarar på ditt mail.Vänliga hälsningarKarin

 2. Linruz & Postadress Torslanda: Absolut, visst är det skönt att vara på plats inför julen. Nu ska jag bara försöka hitta lite ljulkänsla också, kommer säkert gå galant. Nio dagar kvar :).Kram

 3. Karin Josefsson: Visst är det mysigt med nytt hem, men lite frusterande samtidigt då man vill att allt ska bli klart precis NU. Jag får ge mig till tåls lite, tror vi kommer att stortrivas här :).Ja, den där mejlen är lite knepig ibland. Mejlar dig från min andra adress så lär det funka.

 4. Välkommen tillbaka! Vi har saknat dig! Nu ser vi fram emot att få se en massa inlägg på det nya huset, allteftersom det blir beboeligt.

  Grattis och lycka till med ert nya hem!

 5. Oj så fint Astrid fått, tapeten är verkligen urfin. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem och att du snart känner lite julstämning den kommer säkerligen så smått smygande. Ha det gott och verkligen trevligt att ha dig tillbaka…

 6. Ojoj vilken fin tapet! Den skulle passa utmärkt i min Astrids rum oxå! Gärna fler bilder när ni kommit ännu bättre i ordning!

 7. Frida: Visst är den, jag blir glad varje gång jag ser den. Finfint val av oss mammor :).Anne O: Det blir ett jättefint rum, och det bästa med det är att Astrid själv är så nöjd. Det glädjer en mamma mycket :).Tack så mycket ?Anna R: Tack :).Susanne G: Absolut, det kommer fler bilder så snart det är klart. Vi hoppas på bilder från Astrids rum på måndag. Sedan kommer de löpande allt eftersom det blir klart :).Att ha det gott: Tusen Tack :).

 8. Vad mysigt det ser ut och vilken vacker tapet!Hoppas att ni får ordning på resten snart! (sånt där har ju en tendens till att dra ut på tiden…) Ha det så bra.

 9. Nilla: Tapeten är mycket vacker, skulle kunna ha den lite här var här hemma om det inte vore för risken att tröttna. Japp, det har en tendens att göra det ja .. minns förra flytten som igår. Vissa lådor packades aldrig upp och ett badrum blev aldrig rustat. Det är livet det :).Det samma, Det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *