Fina vinnare ? 3

Vinnare x 3

Ni var många som ville vinna det fina smycket Basic Elements från Familjesmycken. Vi har en vinnare. Denna gång är det Sara S som har Fru Fortuna på sin sida. Våra varmaste gratulationer! Så fortsätter vi med vinnare av biljetter till Idolfinalen i Globen imorgon som blev Jenny N & Elin C. Hoppas ni får en underbar kväll!Önskas det tävlas lite till? Då föreslår jag en tur in till Weronica som lottar ut en finfin personlig barnbok från BeeBook.

signature

2 comments

  1. Hej Helena!Nu blir jag orolig förstår att du har mycket att stå i med flytt och allt, men du kanske kan ge oss ett litet livstecken så vi vet att du står på benen och inte har fastnat bakom en kartong eller målarpenseln..Kram och hoppas allt känns bra i det nya

  2. Anna O: Sorry, inte meningen att göra dig orolig inte. Nej då, vi börjar komma ikapp nu så från och med imorgon blir det inlägg igen. Flytt, virus och lite strul med internet kom ivägen ett tag bara.Ses imorgon :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *