Tävling: Familjesmycken

Tävling: Familjesmycken

Ni är många som efterlyst vår traditionella adventskalender i år. Det känns roligt att höra att den varit uppskattad! I år tar vi ledigt från att vara tomtenissor i december, men vi lovar att återkomma med många spännande tävlingar framöver. Helt lottlösa inför jul skall Ni inte gå dock.

Nu har Du möjlighet att vara med och tävla om ett fint personligt smycke från Familjesmycken. Vinsten är ett valfritt smycke med gravyr från serien Basic Elements. Allt Du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på följande fråga: Vilka tre kända svenska barnsånger har gett namn till tre smycken för barn hos Familjesmycken? Svaret finner Du på Familjesmyckens sida. Skicka in ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Tävlingen pågår till och med 10 december. Lycka till!

signature

2 comments

  1. Hej! Vad trevligt! Jag har handlat en del hos Familjesmycken och jag är supernöjd. Jag har mailat och svarat på frågorna och nu håller jag tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *